In het begin van de overeenkomst is het nodig dat ik enkele keren langskom om een goede neutralisatie te verzekeren!

Voor het beste resultaat kom ik elke 5 à 8 dagen de vallen plaatsen en wegnemen. Mijn doel is om de mollen zo snel mogelijk van het terrein te verbannen !

Elke overeenkomst omvat de verplaatsingen, de mollenvallen en de werkuren.

Prestaties

Ik bied verschillende overeenkomsten aan in functie van de aard en de frequentie waarmee uw terrein te maken krijgt met mollenkolonies. Dit doe ik in de volledige provincies Waals-Brabant, Vlaams-Brabant en Namen.

- FORFAIT  NEUTRALISATIE

Een overeenkomst voor reiniging / neutralisatie loopt 3 maanden, dus een garantie van 3 maanden, maar ook een TOTALE garantie om alle mollen op uw eigendom te vangen in deze periode. In dit geval kom ik steeds langs wanneer dit nodig is.

U kunt later een halfjaarlijkse of jaarlijkse overeenkomst afsluiten (indien nodig en zonder verplichting!) tegen een degressief tarief.

- FORFAIT VOOR EEN HALFJAARLIJKS OF JAARLIJKS ONDERHOUD

Het onderhoudscontract loopt 6 of 12 maanden. Ik adviseer deze overeenkomst wanneer u vaak met mollen te maken krijgt of uw terrein grenst aan een weiland, veld, bos of andere terreinen met mollen ... Dit is uiteraard "de oplossing” om van het mollenprobleem verlost te raken en de toekomstige kolonisatie zo goed mogelijk te beperken.

Elke offerte (gratis) wordt berekend volgens het aantal mollenvangers, de omgeving, de verplaatsing en de oppervlakte van het te behandelen terrein!

- FORFAIT BEZOEKEN (2 à 4)

Het forfait bezoeken is een formule voor afzonderlijke bezoeken, ideaal bij gevallen met weinig schade.

Zones couvertes

www.letaupier.be
Taupier attitré pour les secteurs de :

Brabant wallon :
La Hulpe, Genval, Rixensart, Lasne, Ottignies-Louvain-la-Neuve, Wavre, Genappe, Villers-la-Ville, Court Saint-Etienne, Chastre, Walhain-Saint-Paul, Gembloux, Grez-Doiceau, Incourt, Beauvechain, Jodoigne ...

www.letaupier.be
Taupier attitré pour les secteurs de :

Brabant flamand :
Tervuren, Overijse, Leuven, Boutersem, Tienen, Huldenberg, Zaventem, Wezembeek-Oppem, Herent, Holsbeek, Haacht, Lubbek, Glabbeek, Kampenhout ...

Powered by JoomlaGadgets

25 ans

TAUPIER DEPUIS 1987

Offerte aanvragen

 

U kunt gratis een vrijblijvende offerte aanvragen.

Vraag een offerte hier

Photos

taupe_6.jpg